دیدار وزیر بهداشت با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل

۱۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۷:۵۴ کد : ۱۶۷۸۷ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، بعد از ظهر امروز پنجشنبه ۱۱ شهریورماه ۱۴۰۰ دکتر بهرام عین الهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضرت آیت الله عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل دیدار کرد. در این دیدار در خصوص مسائل و مشکلات حوزه سلامت استان و وضعیت کرونا و واکسیناسیون بحث و تبادل نظر شد.
دیدار وزیر بهداشت با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل

امام جمعه اردبیل با تشریح وضعیت بهداشتی و درمانی استان، پتانسیل بالای استان در توریسم درمانی را بااهمیت دانست.

در این دیدار دکتر عین الهی از ورود حجم بالای واکسن به کشور از هفته آینده خبر داد و گفت: تنها راه علاج بیماری کرونا، واکسیناسیون است و باید تمامی جامعه واکسینه شوند.

دکتر عین الهی با اشاره به ظرفیت استان اردبیل در بحث توریسم درمانی ضمن اعلام حمایت های وزارت بهداشت از سرمایه گذاران بخش خصوصی گفت: باید در این زمینه تسهیل گری لازم جهت جذب بیماران خارجی و توسعه توریسم درمانی صورت گیرد.

وی گفت: اجرای پرونده الکترونیک یکی از برنامه های مهم وزارت بهداشت است.

@arumswebda