مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس همزمان با اربعین سرور شهیدان حضرت امام حسین ع در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد.

۰۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۷ کد : ۱۷۰۴۹ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

امروز پنجشنبه یکم مهرماه مصادف با دومین روز از هفته دفاع مقدس مراسم باشکوه گرامیداشت یاد و خاطره رزمندگان،جهادگران و شهدای ۸ سال حماسه آفرینی با حضور سردار محمدی اصل فرمانده سپاه حضرت عباس ع استان،حجت الاسلام و المسلمین واحدی زاده مسئول دفتر نهاد رهبری و ریاست دانشگاه علوم پزشکی دکتر حبیب زاده و جمعی از ایثارگران، رزمندگان، جانبازان و خانواده‌های شهدای دانشگاه علوم پزشکی در محل محوطه ستاد مرکزی دانشگاه طی برنامه‌های متنوع شعرخوانی، خاطره گویی سخنرانی و مداحی سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین ع برگزار و تجدید میثاق با آرمانهای امام شهدا و رزمندگان و مدافعان هشت سال دفاع مقدس به عمل آمد.

دراین گردهمایی به جمعی از رزمندگان وایثارگران دانشگاه علوم پزشکی هدایایی به رسم تجلیل وقدردانی اهدا شد و در پایان مراسم با حضور مدعوین و میهمانان شرکت کننده از نمایشگاه عکس و تصاویر حماسه آفرینان هشت سال دفاع مقدس بازدید بعمل آمد.

گفتنی است این مراسم به همت پایگاه مقاومت بعثت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه برگزار گردید.