کسب تقدیرنامه ۲ ستاره جایزه ملی مدیریت مالی توسط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سیزدهمین دوره کنگره سالانه مدیریت مالی

۱۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۸ کد : ۲۳۶۰۰ اخبار دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی اردبیل موفق به کسب تقدیرنامه ۲ ستاره جایزه ملی مدیریت مالی در سیزدهمین دوره کنگره سالانه مدیریت مالی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

در سیزدهمین دوره کنگره سالانه مدیریت مالی ایران که در سالن اجلاس سران برگزار شد دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به دلیل عملکرد مطلوب و شایسته در حوزه های مدیریت مالی و شفافیت مالی و اقتصادی موفق به کسب تقدیرنامه ۲ ستاره جایزه ملی مدیریت مالی شد.

گفتنی است جایزه ملی مدیریت مالی ایران که از سال ۱۳۸۹ بصورت سالانه برگزار می شود عالی ترین نشان شفافیت مالی و اقتصادی و پیاده سازی مدیریت مالی حرفه ای بوده و جایزه در سه سطح تندیس، تقدیرنامه و گواهینامه به برگزیدگان اعطا می شود و دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، امسال موفق به دریافت تقدیرنامه ۲ ستاره از این کنگره ملی شد.

لازم به ذکر است جایزه ملی مدیریت مالی، هر سال با هدف تعالی مدیریت مالی در سازمان‌ها و با رویکرد توسعه اقتصادی کشور برگزار و ارزیابی ها و داوری ها در چند مرحله توسط تعدادی از نخبگان و اساتید اقتصاد انجام و جوایز براساس شاخص های متعدد به متخبین اهدا می شود.