تجلیل از برگزیدگان سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۰۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۷:۲۱ کد : ۲۴۰۲۴ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

از برگزیدگان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت تجلیل شد.

در این مراسم که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع و مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه برگزار شد از برگزیدگان سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت که در رشته های فوتسال، والیبال و شنا موفق به کسب مدال و افتخارآفرینی شده بودند با اهدای لوح سپاس، تجلیل شد.

لازم به ذکر است در این مراسم از تیم فوتسال بابت کسب مقام اول مسابقات، تیم والیبال بابت کسب مقام چهارم و سه نفر از تیم شنای دانشگاه بابت کسب مقام های دوم، سوم و چهارم مسابقات با اهدای جایزه و لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.