برگزاری جلسه هماهنگی اجرای طرح ولایت در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۰۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۰ کد : ۲۴۴۶۳ اخبار دانشگاه
دوره مقدماتی طرح ولایت، ویژه اساتید دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی و دفتر هم اندیشی اساتید، از ۱۵ لغایت ۱۸ فروردین ماه برگزار می‌شود.
برگزاری جلسه هماهنگی اجرای طرح ولایت در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، این جلسه با حضور دکتر مهدی رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی، حجت الاسلام واحدی زاده، مسئول نهاد رهبری، دکتر قبادی، معاون آموزشی و دکتر مهدوی، مسئول دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در معاونت فرهنگی برگزار شد.

هماهنگی در رابطه با برگزاری دوره مقدماتی طرح ولایت، ویژه اساتید دانشگاه، محوریت اصلی برگزاری این جلسه بود.

این طرح از ۱۵ لغایت ۱۸ فروردین ماه برگزار می شود که دارای امتیاز کمیته ماده یک فرهنگی برای ارتقاء اساتید (گواهی هم اندیشی اساتید) است.

بدلیل محدودیت در ظرفیت کارگاه ها، اولویت با اساتیدی خواهد بود که زودتر نسبت به ثبت نام اقدام کنند. مهلت ثبت نام تا ۱۰ فروردین خواهد بود

آخرین ویرایش۰۹ فروردین ۱۴۰۲