رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۲۰۷ نفر بیمار مشکوک مبتلا به کرونا در سطح استان بستری هستند

۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۳ کد : ۱۰۱۹۴ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۳۰۶

 

دکتر قدرت اخوان اکبری  با اشاره به آمار فزاینده بیماران مبتلا به کرونا در سطح استان گفت: هم اینک ۲0۷ نفر  بیمار مشکوک مبتلا شده به ویروس کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که ۹۱ نفر از آنها مثبت قطعی است و از مجموع این بستری ها ۱۱۲ نفر در اردبیل و ۱۲ نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت مراقبت هستند.
 وی با بیان اینکه تا تاریخ 20اسفندماه 10 نفر  به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند پیش بینی کرد: با شرایطی که در سطح استان مشاهده می شود آمار مبتلایان به کرونا روند افزایشی داشته باشد و درهفته آتی شاهد افزایش بیشتر تعداد مبتلایان و بستریها باشیم .
دکتر اخوان اکبری تاکید کرد : بهترین کار جهت مبارزه و پیشگیری از این بیماری، "در منزل ماندن و خودکنترلی است".
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل همچنین افزود: بخاطر اینکه این ویروس ریشه‌کن شود باید تردد در اماکن عمومی به حداقل رسیده ،از مسافرت های داخل شهری و برون شهری  خودداری گردد و مبادی ورودی و خروجی شهرهای استان با دقت و وسواس بیشتر کنترل شود.
 وی ادامه داد: با همیاری و همکاری مردم و دست اندرکاران با عمل به توصیه های بهداشتی می توانیم این بحران را زودترمهار کنیم و آرامش را به جامعه هدیه دهیم .
دکتر اخوان اکبری ضمن اعلام خبر راه‌اندازی آزمایشگاه کرونای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار داشت :مرگ سه تن از همشهریان اردبیل بخاطرنوشیدن مواد الکلی صنعتی جهت امان ماندن از کرونا مسئله جدیدی است که دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با آن روبرو است.
 این مسئول اظهار داشت: متاسفانه با القائات و شایعه سازی هایی که طی روزهای اخیر در سطح کشور و استان اردبیل صورت گرفته است که "نوشیدن الکل و مشروبات الکلی ،کرونا را مهار میکند" شاهد بودیم که سه نفر با مصرف مواد الکلی و مواد ضد عفونی کننده دست ساز و تقلبی  که پایه صنعتی داشت جان خود را از دست داده ، سه نفردیگر نیز باوضعیت وخیم در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری، یک نفر دیگر دچار مرگ مغزی و چندین نفر دیگر نیز با وضعیت نامناسب و بحرانی تحت مراقبت در بیمارستان باشند.
 وی تاکید کرد :نوشیدن الکل صنعتی  و طبی ، مواد ضدعفونی کننده و هر نوع مشروب دست ساز، ویروس کرونا را به هیچ عنوان مهار نمی کند بلکه  در مواردی موجب مرگ ،از بین رفتن بینایی،از بین رفتن کبد و کلیه ها و سایر صدمات جدی دیگرمیشود.
دکتر اخوان اکبری  افزود:در این راستا لازم است که خانواده ها مواظب فرزندان خود در این زمینه باشند تا در کنار بحران  کرونا شاهد بحران دیگراز دست دادن فرزندان در خانواده ها و در سطح استان نباشیم

آخرین ویرایش۲۱ اسفند ۱۳۹۸