تقدیر از کاربران سامانه یکپارچه بهداشت (سیب) در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۰۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۲:۴۷ کد : ۱۰۲۲ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
تعداد بازدید:۱۰۶۲
مراسم تجلیل از کاربران سامانه سیب با شرکت کارشناسان مربوط به این سامانه در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد. دکتر حضرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اعلام اینکه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور جزو شش استان برتر در زمینه شناخته شده است: گفت به همت مجموعه کارکنان سیستم بهداشتی استان، دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در استفاده ازسامانه سیب جزو چند دانشگاه برتر کشوری شناخته شده است.
تقدیر از کاربران سامانه یکپارچه بهداشت (سیب) در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وبدا:
مراسم تجلیل از کاربران سامانه سیب با شرکت کارشناسان مربوط به این سامانه در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد.
دکتر حضرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اعلام اینکه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور جزو شش استان برتر در زمینه شناخته شده است: گفت به همت مجموعه کارکنان سیستم بهداشتی استان، دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در استفاده ازسامانه سیب جزو چند دانشگاه برتر کشوری شناخته شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: امروزه با گسترش روزافزون فناوریهای نوین به ویژه توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در عرصه های مختلف از جمله حوزه سلامت، بهداشت و درمان؛ تحولات عظیمی در زمینه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در حال وقوع است.

وی ادامه داد: متخصصان توانمند کشور، پس از چند سال همکاری مشترک و گروهی متخصصان رشته های مختلف فنی، پزشکی و سایر بخشها، سامانه یکپارچه بهداشت (سیب) را طراحی نموده‌اند که هم اکنون در دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی، شبکه های بهداشت و درمان و سایر مراکز ارائه دهنده خدمات سلامت در کشور در حال خدمت دهی می باشد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: در این ارتباط سامانه سیب در دانشگاه های علوم پزشکی مستقر گردیده و از ابتدای مهرماه ۹۵ هرگونه ثبت، جمع آوری و گزارش دهی اطلاعات به صورت کاغذی در سطح کشور ممنوع و صرفاً از طریق سامانه سیب انجام می پذیرد.
دکتر حضرتی تصریح کرد:
در این راستا و از اسفندماه ۱۳۹۴ با راه اندازی سامانه سیب در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور توسط پرونده الکترونیک برای بیش از ۴۰.۰۰۰.۰۰۰ جمعیت کشور تشکیل گردیده و پیش بینی می‌شود تا پایان سال ۱۳۹۵ بخش اعظم جمعیت کشور دارای پرونده الکترونیک سلامت گردند.
وی ادامه داد: با توجه به یکپارچگی سامانه سیب و به روز بودن اطلاعات و برنامه های ملی سلامت ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این سامانه، خدمات سلامت بر اساس جدیدترین دستورالعملها و در کوتاهترین زمان ممکن در سراسر کشور بطور هماهنگ به عموم هموطنان در شهرها و روستاها ارائه می‌گردد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: ارائه هوشمند خدمات سلامت به افراد در این سامانه بر اساس ویژگیهای فردی (سن، جنسیت، بیماری، بارداری و...) بر مبنای برنامه های ملی سلامت ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بصورت فعال با امکان رصد دائم گروه های در معرض خطر (نوزادان و کودکان، خانمهای باردار، سالمندان و...)انجام میگیرد

آخرین ویرایش۰۶ بهمن ۱۳۹۵