نشست ستاد پیشگیری از کرونا در استانداری اردبیل برگزار شد

۰۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۰:۱۴ کد : ۱۰۳۱۶ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

جلسه ستاد پیشگیری از کرونا با حضور استاندار اردبیل، قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی ،فرماندار و نمایندگان اصناف استان در محل استانداری اردبیل برگزار شد.

دکتر فتحی قائم مقام ریاست دانشگاه علوم پزشکی در خصوص برگزاری این جلسه گفت؛ نشستی که با حضور استاندار و اصناف اردبیل برگزار شد مقرر گردید کلیه صنوف به غیر از صنوف غذایی، مواد پروتئینی ،نانوایی ها تا پانزدهم فروردین تعطیل شوند.

دکتر فتحی ضمن قدردانی از حمایت همه جانبه نمایندگان اصناف در این نشست افزود؛ خوشبختانه کلیه نمایندگان اصناف و بازاریان در این جلسه با همراهی و مساعدت خود نسبت به تعطیلی بازار حمایت خود را اعلام کردند.

گفتنی است دکترفتحی گزارشی از وضعیت موجود واقدامات دانشگاه و حساسیت‌های استانی و نیز تهدید خطر سرایت و شیوع این ویروس رادرصورت عدم رعایت موازین بهداشتی اعلام کردند و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

آخرین ویرایش۰۱ فروردین ۱۳۹۹