قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

۳۳۲نفر بیمار مشکوک ومبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری هستند

۰۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۹:۴۱ کد : ۱۰۳۳۳ اخبار دانشگاه

به گزارش وبدای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل دکتر افشین فتحی افزود: طی ۲۴ساعت گذشته و در اولین روز سال جدید ۳۵ مورد جدید مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری شدند که با احتساب موارد قبلی موارد مثبت به ۲۶۶نفر رسید. وی با بیان اینکه ۳۳۲نفر تعدادکل بستریهای مثبت ومشکوک به کرونا در سطح استان هستند اشاره کرد: با روندی که مشاهده میشود روزانه ۲۰تا ۳۰درصد به امار اضافه میشود و طی ده روز آتی ۲۰۰نفر دیگر نیز به آمار مبتلایان افزوده خواهد شد و در آنصورت کار درمانی سخت تر شده ، نیاز به امکانات ویژه خواهد بود. وی با اظهار اینکه طی ۲۴ساعت گذشته یک نفر فوتی گزارش شده است ادامه داد: متاسفانه تا بحال ۳۰نفر با این ویروس جان خود را از دست داده اند . قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تاکید کرد : بهترین کار جهت کنترل این بیماری و پیشگیری از آن "در منزل ماندن و خودکنترلی است" .

آخرین ویرایش۰۱ فروردین ۱۳۹۹