معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل :

وضعیت تولید مواد ضدعفونی کننده در استان اردبیل مناسب و مازاد بر نیاز استان است.

۰۳ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۸ کد : ۱۰۳۷۴ اخبار دانشگاه
وضعیت تولید مواد ضدعفونی کننده در استان اردبیل مناسب و مازاد بر نیاز استان است.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

دکتر محسن ارزنلو از وضعیت مناسب تولید مواد ضدعفونی کننده  و مازاد بر آن در استان اردبیل خبر داد و گفت:پیرو بررسیها و بازرسی های صورت گرفته از کارخانجات تولید کننده الکل و مواد ضد عفونی در اردبیل توسط معاونت و مسوولان اداره نظارت بر امور دارو و فرآورده های دارویی غذا و دارو دانشگاه که در دومین روز از سال جدید صورت گرفت آمار تولید نشان دهنده آن است " وضعیت تولید مواد ضدعفونی کننده  مناسب و مازاد بر نیاز استان است" .

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ابراز داشت : با توجه به تفویض اختیار مقطعی داده شده به معاونت غذا و دارو از طرف سازمان غذا و دارو برای مرتفع نمودن کمبود ضدعفونی کننده ها، ۷ مورد پروانه موقت تولید مواد ضدعفونی کننده برای کارخانجات حائز شرایط در شهرهای استان در کوتاهترین زمان صادر و با هماهنگی و همکاری سایر سازمانها از جمله سازمان صمت شروع به تولید نموده اند و با این وجود استان اردبیل از لحاظ کمبود الکل طبی و مواد ضد عفونی کننده خودکفا میشود.

آخرین ویرایش۰۳ فروردین ۱۳۹۹