۲۴مبتلای جدید به ویروس کرونا در اردبیل شناسایی شد

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از شناسایی ۲۴ مورد بیمار مبتلا به کرونا طی ۲۴ساعت گذشته خبر داد

۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۷:۵۶ کد : ۱۰۵۵۴ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

دکتر افشین فتحی گفت: طبق آزمایشات تشخیصی، طی روز گذشته،۲۴بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در استان شناسایی شده که با ۴۱۸مورد قبلی، بیماران شناسایی شده به ۴۴۲ نفر در ۱۲فروردین رسید.

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: تاکنون بیش از ۸۸۲تست کرونا انجام گرفته که بر اساس آن موارد قطعی و مثبت کرونا مشخص و اعلام گردیده است همچنین مبتلایان دیگری هم احتمالا وجود دارد که فعلا شناسایی نشده اند.

وی با اظهار تاسف از اینکه در طول۲۴ ساعت گذشته،۶ نفر از هموطنان با بیماری کرونا جان خود را از دست داده اند گفت :مجموع فوتیها در استان به ۷۵ نفر رسیده است.

وی تعداد بستریهای فعال را۳۳۰مورد عنوان کرد و گفت : برای داشتن سیستم ایمنی قوی لازم هست در دوران قرنطینه از رژیم غذایی سالم استفاد شود و بجای استفاده بیش از حد از فضای مجازی با مطالعه و ورزش و تنظیم زمان خواب و صرف صبحانه به موقع، از بروز کرونا پیشگیری کنیم.

آخرین ویرایش۱۲ فروردین ۱۳۹۹