انتصاب دکتر محسن ارزنلو بعنوان سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۱۸ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۱ کد : ۱۰۹۶ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
طی حکمی از سوی دکتر اخوان اکبری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر محسن ارزنلو به عنوان سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

در مراسم تکریم معاونت سابق و معارفه سرپرست جدید معاونت غذا و دارو، ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ضمن تجلیل از خدمات دکتر سیدحجت سید خلیل اللهی گفت: انتظارات در تامین سلامت مردم باید محقق شود ضمن اینکه حوزه غذا و دارو مسئولیت سنگینی در راستای تامین سلامت مردم و امنیت غذایی در استان ایفاء می کند و تامین سلامت آحاد جامعه منوط به اجرای صحیح نظارتها و کنترل های کمی و کیفی مواد غذایی توسط مجموعه معاونت می باشد.

دکتر اخوان اکبری افزود: مباحث مصرف منطقی دارو و فعالیتهای علمی و پژوهشی نیز جزو اهداف مهم و استراتژیک دانشگاه است که در ارتقای عملی و علمی دانشگاه در سطح استان و کشوری حائز اهمیت است.

در پایان مراسم به پاسداشت از زحمات معاونت سابق دکتر سیدحجت سید خلیل اللهی لوح تقدیری از طرف ریاست دانشگاه وهمکاران آن معاونت اهداء شد.

آخرین ویرایش۱۸ بهمن ۱۳۹۵