حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در جمع خانواده های ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت دهه فجر

۱۹ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۴:۲۵ کد : ۱۱۰۷ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت دهه فجر و تجلیل از ایثارگریهای خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان با حضور در منزل چندین تن از عزیزان از مقام شهدای جنگ تحمیلی و ایثارگریهای جانبازان و دلاور مردان عرصه های نبرد تجلیل گردید.

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

دکتر اخوان اکبری در حاشیه این دیدارها گفت: شهدا و ایثارگران جنگ تحمیلی سرافرازانه و جوان مردانه در مقابل دنیای کفر در هشت سال دفاع مقدس ایستادند و اجازه ندادند به آرمانهای والای انقلاب اسلامی لطمه ای وارد شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: یقیقنا دلاور مردیهای ایثارگران در روح و روان هر ایرانی به یادگار نقش بسته است و مردم شریف ایران اسلامی همیشه از این اسطوره های بی بدیل شجاعت و غیرت به افتخار و غرور یاد می کنند.

وی در این بازدیدها ضمن استماع صحبتهای و درخواستهای این عزیزان دستورات لازم جهت پیگیری موارد مطروحه صادر کردند.