برگزاری کمیته دانشگاهی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۰۳ تیر ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۳ کد : ۱۱۴۵۰ اخبار دانشگاه

دکتر نخستین معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از تشکیل جلسه کمیته دانشگاهی پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در دانشگاه خبر داد و گفت: در جلسه‌ ای که به همین منظور  با حضور سرپرست دانشگاه، معاونین توسعه، درمان، آموزشی و گروه کارشناسان غیرواگیر معاونت بهداشتی برگزار شد مسائل مرتبط با عوامل خطر بروز بیماریهای غیرواگیر و مرگ و میرهای ناشی از بیماریهای غیر واگیر در استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: عوامل خطر بیماریهای غیرواگیر مانند فشار خون بالا، اختلالات چربیهای خون، مصرف فست فودها، چاقی و کم تحرکی در استان اردبیل شیوع بالایی دارد و لازم است که برای کاهش این عوامل خطر در گروههای سنی مختلف برنامه های آموزشی و فرهنگ سازی صورت پذیرد. ضمن اینکه باید در جهت بهبود و ارتقاء روند درمان و کنترل بیماریهای غیر واگیر در استان اردبیل تلاش مضاعف صورت پذیرد.

در این جلسه شاخصهای سیمای سلامت استان اردبیل در خصوص بیماریهای غیرواگیر و شاخصهای عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی استان در سال ۹۸، همچنین مسائل و مشکلات مربوط به برنامه های ژنتیک، تالاسمی و هیپو تیروئیدی و فنیل کتونوری نوزادان مورد بررسی قرار گرفت.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل عنوان کرد: سایر معاونتهای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز ضروریست در خصوص پیشبرد اهداف و اجرای سند استانی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر بر اساس حوزه فعالیتی خود اقدام و هماهنگی های لازم را بعمل آورند.

در پایان جلسه آقای دکتر شهرام حبیب زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بر تعامل بیشتر معاونتهای دانشگاه، منسجم سازی آموزش پزشکان براساس اولویتها و فرهنگ سازی عموم مردم در خصوص رعایت سبک زندگی سالم تاکید کرد.