اهدای ۲میلیارد ریال از طرف خیرین به فوریت پزشکی (شهر زهراء) موران گرمی

۰۳ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۷ کد : ۱۱۴۶۲ اخبار دانشگاه
اهدای ۲میلیارد ریال از طرف خیرین به فوریت پزشکی (شهر زهراء) موران گرمی

به گزارش وبدای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
در نشست اعضای هیات رئیسه  دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از حاج محمد جوادی و حاجیه خانم حامدی به لحاظ اهدای مبلغ 2میلیارد ریال برای احداث ساختمان فوریت های پزشکی منطقه موران گرمی تقدیر شد.
اهدا کنندگان که هزینه احداث ساختمان مذکور را به عهده گرفته اند اظهار داشتند که جهت خرید یک دستگاه آمبولانس برای مرکز موران گرمی مبلغ 5میلیارد ریال  نیز به دانشگاه اهدا خواهند کرد.
دکتر شهرام حبیب زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ضمن تقدیر از خدمات خیرین سلامت و خانواده های جوادی و حامدی به حوزه سلامت استان گفت:از زمان شروع فعالیت مجمع خیرین سلامت تا کنون بیش از 175میلیارد تومان جهت خرید لوازم و امکانات پزشکی ،اهدای زمین ،ساخت بیمارستان و مراکز درمانی  از طرف خیرین به دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اهدا شده است.
وی با توجه شرایط اقتصادی کشور و نیز شیوع ویروس کرونا اظهار داشت:در شرایط کنونی حضور ارزشمند خیرین در حوزه سلامت لازم و ضروری بوده و از خیرین دعوت میکنیم در این امر مهم مشارکت کنند.