کارگاه راه اندازی اتاق فکر دانشگاه برگزار شد.

۰۸ تیر ۱۳۹۹ | ۱۶:۳۵ کد : ۱۱۵۲۳ اخبار دانشگاه
کارگاه راه اندازی اتاق فکر دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

دکتر مهدی حسین نژاد مسئول اطاق فکر دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار وب دا گفت؛ قبل از ظهر امروز یکشنبه مورخ ۹۹/۴/۸ کارگاه آموزشی راه اندازی اتاق فکر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با حضور دکتر پورعباسی دبیر ستاد تحول و نوآوری آموزش پزشکی و مسئول اتاق فکر معاونت آموزش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با مشارکت مدیران ستادی و روسای دانشکده ها و مدیران شبکه های بهداشت ودرمان تابعه برگزار شد.

وی با اشاره به نحوه برگزاری این کارگاه افزود؛ کارگاه 4ساعته اطاق فکر در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل های بهداشتی با موضوع ساختارهای اتاق فکر در مجموعه دانشگاه و کارکردها و مدل های تحلیل و ارائه گزارشات خروجی اتاق فکر، برگزار گردید.

مسئول اطاق فکر دانشگاه با تاکید بر اهمیت موضوع افزود؛ در راستای توسعه مشارکت های فکری و سازمانی در نهاد دانشگاه و توصیه موکد وحمایت های سرپرست دانشگاه ، اتاق فکر دانشگاه در حوزه ریاست راه اندازی وآغاز بکار مینماید.