روز جمعه مرکز کرونای اردبیل معطر به عطر پرچم مسجد مقدس جمکران حضرت ولی عصر عج شد.

۱۳ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۶ کد : ۱۱۵۹۵ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

با حضور خادمین مسجد مقدس جمکران امروز جمعه ۱۳ تیر ماه فضای مرکز کرونای اردبیل به برکت پرچم مقدس این مسجد معطر به عطر معنوی و نورانی حضرت ولی عصر امام زمان عج شد و قلب‌های بیماران و کادر درمانی و جهادگران جبهه کرونا مشعوف از زمزمه دعای فرج و مملو از عشق وارادت به منجی عالم بشریت شد.

گفتنی است خادمین مسجد جمکران که حامل پرچم این مسجد نورانی بودند با حضور در مرکز کرونای بیمارستان امام خمینی ره اردبیل پس از استقبال گرم کادر درمانی، پزشکان، پرستاران و ریاست بیمارستان در بخش‌های مختلف بیمارستان حضور یافته و با زمزمه دعای فرج اباصالح المهدی عج حال و هوای روحانی و معنوی مضاعفی را بین جهادگران مبارزه با کرونا و بیماران بستری در این مرکز ایجاد کردند.

شایان ذکر است دراین مراسم معنوی به نیابت از مجموعه تلاشگران مراکز درمانی کرونا در استان به رئیس بیمارستان امام خمینی ره اردبیل دکترفرزانه به رسم پاسداشت از زحمات وایثارگریهای کادر درمانی لوح تقدیر تقدیم و تبرکاتی از طرف مسجد جمکران به کادر درمانی و بیماران بستری اهدا شد.

آخرین ویرایش۱۳ تیر ۱۳۹۹