سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

رزمایش نهادینه سازی زندگی در شرایط کرونایی پانزدهم تیرماه در اردبیل انجام می‌شود.

۱۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۲ کد : ۱۱۶۲۰ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل 50 اکیپ نظارت بهداشتی 15تیرماه با هدف آموزش همگانی "چگونه در شرایط کرونایی زندگی کنیم" از تمامی صنوف بازدید خواهند کرد. دکتر شهرام حبیب زاده با اشاره به انجام مانور اکیپ نظارتی در 15 تیرماه در خصوص آموزش همگانی گفت: با توجه به افزایش موارد ابتلا به بیماری کرونا و نقش مهم و تأثیر گذار رعایت فاصله گذاری اجتماعی در ادارات، صنوف و مراکز خدماتی و همچنین تأثیر استفاده از ماسک و مواد ضد عفونی کننده و گندزدای سطوح ،جهت حساس سازی جامعه و ارائه آموزش، اعمال نظارت و کنترل و اصلاح رفتار جمعی مردم و متصدیان در رابطه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و مقابله با کرونا، مانوری با حضور ادارات ذیربط (دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در قالب بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان اردبیل، سازمان صمت، اداره اماکن، نیروی انتظامی، اتاق اصناف، شهرداری ،استانداری اردبیل، دادستانی ، تعزیرات و فرمانداری در مرکز استان انجام خواهد شد. وی بیان داشت :طی این مانور که در روز یکشنبه پانزدهم تیرماه انجام خواهد شد، 50 اکیپ نظارتی در ساعات صبح و بعد از ظهر، از اماکن گروه هدف شامل صنوف، بازار سنتی و پاساژها، مراکز و فروشگاههای بزرگ خرید، استخرها، رستورانها، تالارهای پذیرایی، ادارات، سالنهای ورزشی، بانک ها، دفاتر پیشخوان دولت و پلیس+ 10، پمپ بنزین ها، کارگاههای صنعتی و ... بازدید و ضمن آموزش، با متخلفان در محل برخورد قانونی و در صورت نیاز اقدام به پلمپ نیز خواهد نمود. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل هدف اصلی از انجام این رزمایش را با توجه به فعالیت دراز مدت ویروس کرونا ،آموزش و ارتقای فرهنگ جامعه و یادآوری اهمیت هوشیاری در جهت مقابله با بیماری کرونا ودرنهایت نهادینه سازی زندگی در شرایط کرونایی عنوان کرد.