استاندار اردبیل در اولین نشست مجمع استانی سلامت نگاه جامع به مقوله سلامت نهادینه شود

۱۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۲۰ کد : ۱۱۸۲ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
استاندار اردبیل گفت: ضروری است ظرفیت‌های مختلف جامعه در توسعه سلامت عمومی فعال شده و ضمن پرهیز از نگاه جزیره ای، دیدگاه جامع به مقوله سلامت باید نهادینه شود.

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

دکتر خدابخش در اولین جلسه مجمع استانی سلامت اردبیل گفت: رویکردهای جدیدی در حوزه سلامت شروع شده و طرح تحول نظام سلامت یکی از بزرگترین و ارزشمندترین دست آورد دولت تدبیر و امید است. و در این راستا گامهای موثری در جهت تامین سلامت و درمان مردم با کمترین هزینه برداشته شده است.

استاندار اردبیل و رئیس مجمع استانی سلامت افزود: موقعی گفته می‌شد درمان اهمیت دارد که بعدها اولویت بهداشت نسبت به درمان پیش گرفت و امروز به مقوله سلامت از زوایای مختلف روانی و اجتماعی پرداخته می‌شود و انتظار این است در نگرش جدید به سلامت، ظرفیت کارشناسان حوزه‌های مختلف فعال شده و نگاه جامع به این حوزه نهادینه شود.

وی تاکید کرد: برای ترویج سلامت جسمی و فیزیکی و روانی در جامعه می بایست برنامه‌های کاربردی با زمان‌بندی مشخص تعریف و نسبت به اجرای آن اقدام کرد. مهم‌ترین اقدام و عنصر در این میان آموزش است و به ویژه ضرورت‌های ترویج سلامت باید در گروههای هدف مانند مدارس و دانشگاه‌ها مورد توجه ویژه قرار گیرد.

استاندار اردبیل در راستای کاهش مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های غیر واگیر (قلبی و عروقی، سرطانها، بیماریهای مزمن تنفسی و دیابت) گفت: جهت کاهش عواملی که دخیل در امر سلامت است نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و ورود مجموعه متولیان استان و نهادهای مردمی هستیم و براساس تصمیمات متخذه مقرر گردید جلسات توجیهی توسط کارشناسان امر در سطح اقشار مختلف برگزار و اهداف عملکردی تبین شود.

رئیس مجمع استانی سلامت در پایان افزود: همه نهادها و سازمان ها بویژه رسانه ها باید مشارکت جدی در اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم برای تغییر شیوه زندگی داشته باشند و سازمان های مردم نهاد هم که موفق عمل کردند می توانند در این راستا همیاری و کمک شایانی صورت دهند.

آخرین ویرایش۱۱ اسفند ۱۳۹۵