اردبیل در آستانه سالروز شهادت ام ابیها حضرت فاطمه زهرا (س) با شمیم عطر شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس معطر شد

۱۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۳ کد : ۱۱۸۳ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
هادیزاده فرمانده پایگاه مقاومت بعثت دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار وب دا گفت: امروز مردم شهر اردبیل شاهد خاکسپاری شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس بود.

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

وی گفت: تشییع پیگر مطهر این شهید فضای روحانی و معنوی ایجاد و شمیم عطر حماسه آفرین جبهه و شهادت فضای اردبیل را عطر آگین کرد.

گفتنی است در این مراسم معنوی جمعی از کارکنان، بسجیان و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با ادای احترام و نثار فاتحه به روح این شهید بزرگوار حضور بهم رساندند.