۴۰۰۰ امکنه حساس تهیه و توزیع مواد غذایی از اول اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی مورد بازدید قرار گرفت

۱۶ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۴ کد : ۱۱۹۸ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
همزمان با سراسر کشور و در جهت نظارت و بازرسی بر اماکن و مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن بین راهی، سامانه های آبرسانی و آبهای گرم و معدنی، مانور بسیج سلامت نوروزی در استان اردبیل نیز به اجرا گذاشته شد.

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

مهندس دانه زن مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در مصاحبه با خبرنگار وب دا گفت: برنامه بسیج سلامت نوروزی از اول اسفند ۹۵ آغاز و تا ۱۵ فروردین ۹۶ ادامه خواهد یافت که در این برنامه بارزسان بهداشت محیط بازرسی از اماکن و مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن بین راهی و آبهای گرم و معدنی و نظارت بر سلامت آب آشامیدنی را تشدید نموده و در ساعات غیراداری و ایام تعطیل انجام خواهند داد.

وی افزود: طی ۱۵ روز از اجرای طرح مزبور حدود ۴۰۰۰ امکنه حساس در زمینه تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی مورد بازدید قرار گرفته که ۴۵ متخلف به مراجع قضایی معرفی و ۵ واحد غیر بهداشتی تعطیل شده است همچنین حدود ۸۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و غیر مجاز جمع آوری و ضبط گردیده است.

دانه زن به تعداد اکیپ های فعال در طرح اشاره کرد و گفت: این طرح در استان اردبیل با حضور ۱۲۵ بازرس بهداشت و نیروی پشتیبان در قالب ۱۲ اکیپ بازرسی و ۱۱ اکیپ نظارتی به مرحله گذاشته می شود.

همچنین در این طرح ۳۵ برنامه بازرسی اکیپی با حضور بازرسان سایر دستگاههای مرتبط با سلامت صورت پذیرفته است.