برگزاری بخش کتبی جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۱۷ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۱:۲۷ کد : ۱۲۰۴ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
آزمون کتبی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی با حضور ۳۴۴۸ شرکت کننده از اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه برگزار شد.
برگزاری بخش کتبی جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

دکتر دادخواه معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در این خصوص به خبرنگار وب دا گفت: همزمان با ایام فاطمیه بخش کتبی جشنواره قرآن و عترت در قالب آزمون در هشت رشته احکام، سیره معصومین، احادیث اهل بیت، ترجمه و تفسیر قرآن، حفظ موضوعی قرآن، پرسمان قرآنی، مفاهیم نهج البلاغه و مفاهیم صحیفه سجادیه با حضور ۳۴۴۸ نفر از شرکت کنندگان برگزار شد.

وی افزود: این آزمون همزمان با اردبیل در شهرهای دیگر استان برگزار شد

دکتر دادخواه ادامه داد: دانشگاه اردبیل از لحاظ ثبت نام داوطلب در بین ۶۰ دانشگاه، رتبه سوم کشوری را کسب کرده است.