تشریح وضعیت و آمار کرونای استان در ۲۴ ساعت گذشته توسط دکتر حبیب زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل - سه شنبه ۲۸ مرداد ماه ۹۹

۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۱ کد : ۱۲۱۸۶ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

دکتر شهرام حبیب زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به آمار کرونای استان گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۴۶ بیمار در مراکز درمانی استان بستری شده که از این تعداد ۳۰ نفر در اردبیل، ۵ نفر در پارس آباد، ۷ نفر در مشگین شهر و ۴ نفر در گرمی بستری و خوشبختانه ۵۰ نفر با بهبودی نسبی ترخیص شده اند.

وی افزود: در حال حاضر تعداد ۲۷۸ نفر در مراکز درمانی استان بستری بوده که از این تعداد ۶۱ بیمار بدحال در بخش ICU تحت مراقبت و درمان قرار دارند و متاسفانه ۴ نفر در طی ۲۴ ساعت گذشته فوت کردند که به بازماندگان این عزیزان تسلیت عرض می کنیم.

دکتر حبیب زاده گفت: از عموم هم استانی های عزیز درخواست می کنیم رعایت پروتکل های بهداشتی، استفاده از ماسک، شستن دست ها و فاصله گذاری اجتماعی را در اولویت کاری خود قرار دهند.

آخرین ویرایش۲۸ مرداد ۱۳۹۹