کشف و پلمب کارگاه غیر مجاز تولید خامه تقلبی در اردبیل
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،
یک باب کارگاه غیر مجاز تولید خامه توسط کارشناسان حوزه معاونت غذا شناسایی و پلمب شد.
دکتر محسن ارزنلو معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در این خصوص اظهار داشت: پیرو گزارش مردمی مبنی بر تولید خامه تقلبی در یکی از روستاهای حومه اردبیل، کارشناسان این معاونت با همکاری نیروی انتظامی و با دستور مرجع قضایی به محل مراجعه و با مشاهده تولید غیرمجاز خامه که با استفاده از دستگاه های صنعتی و روغن نباتی صورت می گرفت، مقدار ۴۳ بسته ۱۰ کیلویی خامه تقلبی را کشف و معدوم نمودند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اعلام اینکه کارگاه مزبور با حکم قضایی پلمب و متخلفان تحت پیگرد قضایی قرار گرفتند، بیان داشت: تامین سلامت مردم یکی از وظایف اصلی معاونت غذا و دارو دانشگاه هست و در این زمینه با استفاده از کارشناسان با تجربه در حوزه صنایع غذایی، شبانه روز تلاش می کند تا با بهترین کیفیت ممکن مواد غذایی و آشامیدنی و خوراکی تولید شده در استان به دست مردم برسد.
وی عنوان داشت: استان اردبیل جزو استانهایی است که تولیدات کارخانجات مواد غذایی آن به لحاظ نظارت خوب کارشناسان معاونت غذا و دارو دارای کیفیت مناسب می باشد.
دکتر ارزنلو همچنین ضمن تقدیر از گزارشات مردمی گفت: کارشناسان این معاونت شبانه روز در خدمت مردم هستند و هر گونه گزارشی را رصد می کنند و به هیچ عنوان با خاطیان امر تولید و توزیع صنایع غذایی و خوراکی مماشات نمی کنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار داشت: طی سال جاری بیش از ۲۰ پرونده تخلفاتی در حوزه تولید مواد غذایی و آشامیدنی به تعزیرات حکومتی ارجاع و با متخلفین برخورد قانونی شده است.