بررسی برنامه عملیاتی سال ۹۶ در نشست هیات امنای دانشگاه

۲۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۲:۳۶ کد : ۱۲۳۹ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
در راستای اجرای برنامه های دبیرخانه مرکزی هیات امنای وزارت در خصوص بررسی توجیحی برنامه عملیاتی سال ۹۶ برای اعضای هیات امنای دانشگاه، جلسه ای با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیات امناء، معاونین و مدیران و کارشناسان مرتبط از حوزه های ستادی دانشگاه برگزار گردید.
بررسی برنامه عملیاتی سال ۹۶ در نشست هیات امنای دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

دکتر اخوان اکبری ریاست دانشگاه در ابتدای جلسه گفت: وجود برنامه عملیاتی در پیشبرد برنامه های دانشگاه و ارتقای آن مهم و موثر می باشد و برنامه ریزیهای دانشگاه براساس سیاستهای کلی و کلان حوزه سلامت بصورت کاربردی و عملیاتی در دست پیگیری می باشد.

رئیس دبیرخانه دائمی هیات امنای دانشگاه ضمن اعلام گزارش از وضعیت اجرائی مصوبات هیات امنا در سال ۹۴ گفت: ۸۵ درصد مصوبات سال ۹۴ اجرایی شده و بقیه موارد نیز در دست اقدام می باشد.

در ادامه مشکلات و موانع اجرایی شدن مصوبات توسط معاونتهای مرتبط مطرح و ضمن تبادل نظر با اعضای هیات امناء خلاصه برنامه عملیاتی مصوب دانشگاه برای سال ۹۶ توسط مدیر پایش دانشگاه ارائه شد.

آخرین ویرایش۲۴ اسفند ۱۳۹۵