با اعلام استانداری اردبیل، دانشگاه علوم پزشکی اردبیل رتبه دوم دستگاه‌های اجرایی استان در حوزه عفاف و حجاب را کسب کرد

۲۷ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۰ کد : ۱۲۹۶۰ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

دبیرخانه عفاف و حجاب در معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل مستقر بوده و تمامی برنامه‌های مرتبط با این حوزه، با جدیت پیگیری شده و به واحدهای تابعه دانشگاه نیز برای اجرا ابلاغ می‌شود.

در طول سال جلسات متعددی توسط معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه در حوزه عفاف و حجاب برگزار شده و در رابطه با اجرای مصوبات کمیته عفاف و حجاب تصمیم‌گیری می‌شود که کسب رتبه دوم دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در بین دستگاه‌های اجرایی استان در حوزه عفاف و حجاب، بیانگر تلاش‌های صورت گرفته در این زمینه است.

لازم به ذکر است که بر اساس ارزیابی شاخص‌های عفاف و حجاب در استانداری اردبیل، دانشگاه علوم پزشکی اردبیل موفق شد رتبه دوم را در بین تمامی دستگاه‌های اجرایی استان در این حوزه کسب کند.