برگزاری جلسه کمیته اپیدمیولوژی کرونای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با حضور استاندار، معاون سیاسی امنیتی استانداری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، معاونین و مدیران دانشگاه در سالن جلسات ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۰۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۷:۳۹ کد : ۱۳۰۶۶ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲۲۲
جلسه کمیته اپیدمیولوژی کرونای دانشگاه با حضور مهندس بهنامجو استاندار اردبیل، دکتر ندایی معاون سیاسی امنیتی استانداری، دکتر حبیب زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، معاونین و مدیران دانشگاه در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد. ‍
برگزاری جلسه کمیته اپیدمیولوژی کرونای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با حضور استاندار، معاون سیاسی امنیتی استانداری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، معاونین و مدیران دانشگاه در سالن جلسات ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، ظهر امروز چهارشنبه ۷ آبان ماه ۹۹ جلسه کمیته اپیدمیولوژی بیماری کرونای دانشگاه با حضور مهندس بهنامجو استاندار اردبیل، دکتر ندایی معاون سیاسی امنیتی استانداری، دکتر حبیب زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، معاونین و مدیران دانشگاه در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه مهندس بهنامجو استاندار اردبیل با اشاره به وضعیت افزایشی موارد ابتلا به بیماری کرونا در استان گفت: در حال حاضر وضعیت استان از نظر بیماری کرونا صعودی بوده و باید تدابیر جدی در این زمینه داشته باشیم.

وی ایجاد قرارگاه ستاد کرونا براساس فرمایش مقام معظم رهبری را بسیار ارزشمند دانست و افزود: با توجه به اینکه وزارت بهداشت و دانشگاه‌ها در امر مراقبت و درمان بیماران نقش داشتند تشکیل این قرارگاه لازم بود تا در سایر جوانب مدیریت و برنامه‌ریزی این بیماری مداخله شود.

مهندس بهنامجو اظهار داشت: قرارگاه استانی کرونا نیز در روزهای آتی تشکیل و مدیریت لازم را انجام خواهد داد.

استاندار اردبیل ایجاد محدویت ها و نظارت بیشتر را از جمله برنامه های مهم اعلام کرد و تاکید کرد: تا زمانی که رعایت دستورالعمل های بهداشتی را جدی نگیریم همچنان روند ابتلا به این بیماری افزایشی خواهد بود که باعث مشکلات زیادی در جامعه و درمان و مراقبت بیماران می شود.

در این جلسه دکتر حبیب زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به افزایش موارد بستری به بالای ۳۵۰ بیمار گفت: این افزایش بستری یک زنگ خطری برای استان است که در صورت جدی نگرفتن و عدم رعایت توصیه های بهداشتی، غیرقابل کنترل خواهد بود.

وی علت اصلی درگیری بیماران را ازدحام و دورهمی های خانوادگی عنوان کرد و افزود: سفرهای غیرضروری بخصوص در روزهای منتهی به تعطیلات و کاهش استفاده از ماسک در سطح جامعه نیز از جمله عوامل مهم دیگر در این زمینه هستند.

دکتر حبیب زاده ضمن هشدار جدی به عموم مردم استان تاکید کرد: اگر میزان بستری در استان به بالای ۴۰۰ بیمار برسد این بحران غیرقابل کنترل بوده و با خستگی و ابتلای کادر درمان، روزهای بسیار ناگواری را شاهد خواهیم بود.

دکتر پورفرضی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در این جلسه، گزارشی از وضعیت همه گیری بیماری کرونا در استان ارائه داد.

آخرین ویرایش۰۷ آبان ۱۳۹۹