برگزاری مراسم هفته سلامت در مدرسه فرزانگان

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۴ کد : ۱۳۲۲ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
در دومین روز از هفته سلامت رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با حضور در مدرسه فرزانگان ضمن تبیین اهداف هفته سلامت و تحقق شعار امسال زندگی سالم، با نشاط و امید در خصوص نام گذاری روز دوم هفته با مضمون (غذای سالم، جامعه سالم) به ایراد سخنرانی پرداخت.
برگزاری مراسم هفته سلامت در مدرسه فرزانگان

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

دکتر اخوان اکبری در این مراسم که با همکاری آموزش و پرورش صورت گرفته بود گفت: سلامتی معنایی فراتر دارد و امروزه سلامتی را برخورداری کامل از آسایش جسمی، روحی روانی، معنوی و اجتماعی تعریف می کنند.

وی با اشاره به روز دوم هفته سلامت که با شعار غذای سالم و تغذیه سالم نامگذاری شده است گفت: تغذیه سالم به غذایی گفته می شود که فاقد مواد مضر سلامتی باشد و متاسفانه امروزه جامعه ما از تغذیه صحیح و سالم برخودار نیست و شیوع بیماریهای غیرواگیر مثل دیابت، افزایش کلسترول، سرطانها، مشکلات قلبی و عروقی، سکته ها نشان دهنده این موضوع است که نحوه تغذیه ما صحیح نیست و باید جهت رفع این مشکلات، با تغذیه سالم به همراه ورزش، زندگی با نشاط و سلامتی را به خود هدیه دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به استفاده بیش از حد و زیانبار از نمک، قند و چربی اشاره کرد و گفت: متاسفانه افزایش این مواد در جامعه باعث مشکلات فراوان جسمی برای آحاد جامعه شده است و بهتر است که در استفاده از این مواد دقت لازم را داشته باشیم.

وی تصریح کرد: جهت جلوگیری از افزایش وزن و جلوگیری از شیوع دیابت از شیر و مواد لبنی و سبزیجات و میوه به میزان کافی استفاده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل عنوان کرد: عدم مصرف صبحانه، حافظه کوتاه مدت را تحت تاثیر قرار می دهد و بدین لحاظ بهتر است برای رشد جسمی بچه های مدرسه لبنیات و کلسیم در صبحانه بچه های مدرسه در نظر گرفته شود.

وی استفاده از نان سبوس دار در سفره خانواده ها را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: مصرف نان سبوس دار مزایای زیادی بویژه در جلوگیری از چاقی، دیابت دارد و حاوی ویتامین های مورد نیاز بدن است که نانهای سفید نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: متاسفانه ۵۰ درصد کودکان دچار عارضه چاقی در ایران هستند که نیاز به برنامه ریزی دارد و خانواده ها باید به این موضوع به عنوان یک پیش حادثه سلامت نگاه ویژه ای داشته باشند.

دکتر خوان اکبری در این مراسم از رئیس آموزش و پرورش استان در جهت آموزش همگانی اهداف سلامت برای دانش آموران تقدیر کرد.

در این مراسم دکتر اخوان اکبری از سفره سلامت که به همت دانش آموزان و والدین آنها در مدرسه فرزانگان برپا شده بود بازدید کرد.

آخرین ویرایش۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۶

نظر شما :