برگزاری ششمین نشست قرارگاه کرونای استانی و طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در محل سپاه حضرت عباس (ع) اردبیل/ چهارشنبه ۵ آذر ماه ۹۹

در این نشست، مهندس بهنامجو استاندار اردبیل ضمن تبریک پنجم آذر سالروز تشکیل بسیج مستضعفان و قدردانی از بسیجیان و کارکنان بهداشتی و درمانی شرکت کننده در طرح حاج قاسم سلیمانی گفت: این طرح یک برنامه بسیار مهم در مدیریت و کنترل بیماری کرونا در استان است که با تکمیل پرسشنامه ها، وضعیت خانواده ها از نظر بیماران مشکوک به کرونا و نیازمند کمک ها مومنانه بررسی و اقدام لازم صورت می گیرد.
وی هدف از این طرح را شناسایی، بیماریابی، آگاهی بخشی، قرنطینه، آموزش و در مواقع لزوم ارجاع و درمان افراد مشکوک عنوان کرد و از عموم مردم استان خواست در این طرح مشارکت فعال داشته باشند و با اکیپ مراجعه کننده به منازل و بسیجیان و مراقبان سلامت در پر کردن پرسشنامه ها بخصوص برای بیماران زمینه ای و افراد بالای ۶۵ سال همکاری کنند تا بتوانیم با اجرای این طرح، شاهد قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا در استان باشیم.
استاندار اردبیل اظهار داشت: در طرح بزرگ سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که از اول هفته بسیج در استان شروع شده تا به امروز ۳۷۰ هزار نفر غربالگری شده اند که اقدامات لازم از قبیل آموزش و آگاهی بخشی، قرنطینه خانگی و مراقبت و درمان صورت گرفته است.
سردار بابازاده فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان، آموزش، اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و فرهنگ سازی را نقطه بااهمیت این طرح دانست و از تلاش بسیجیان عزیز و دانشگاه علوم پزشکی و سایر سازمانهای مربوط در اجرای این طرح قدردانی کرد.
دکتر حبیب زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز ضمن تبریک سالروز تشکیل بسیج مستضعفان به فرمان حضرت امام خمینی (ره) و ارائه گزارشی از روند تشکیل کمیته ها و سازماندهی بسیجیان و نیروهای مراقب سلامت، بر لزوم رفع ابهامات و وظایف کمیته های شهرستانی در این طرح تاکید کرد.
وی با اشاره به محدودیت های وضع شده دوهفته ای اظهار داشت: در حال حاضر ظرفیت بیمارستانهای استان تکمیل است و محدودیت مصرف اکسیژن یکی از معضلات کنونی بوده که رعایت موازین و دستورالعملهای بهداشتی می تواند هم بار مراجعه به بیمارستانها را کاهش دهد و هم باعث گشایش های اقتصادی و رفع محدودیت های موجود شود.
دکتر حبیب زاده افزود: تلاش ما در طرح بزرگ سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، شناسایی، بیماریابی، آگاهی بخشی، قرنطینه، آموزش و در مواقع لزوم ارجاع و درمان افراد مشکوک بوده و اگر بتوانیم سطح رعایت دستورالعملهای بهداشتی را در استان به ۸۰ الی ۹۰ درصد برسانیم می توانیم در کاهش شیوع بیماری کرونا موفق باشیم.
این نشست، تعدادی از مسئولین کمیته ها و دستگاه های اجرایی، فرماندهان و مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستانها گزارشی از اجرای طرح ارائه دادند.