پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت روز پرستار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

متن پیام به این شرح است:

روز پرستار بر قلب های همیشه تپنده در بیمارستان ها مبارک باد

سالروز تولد حماسه سرای کربلا حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار را به همه ایثارگران امروز عرصه سلامت، خاصه پرستاران گرامی که قلب همیشه در حال طپش بیمارستان‌ها هستند تبریک عرض می‌کنم.

بحران‌ پاندمی کرونا نشان داد که رسیدن به استانداردهای بهداشتی و مراقبتی و درمانی در کشور یک اولویت است و در راه این هدف مقدس، دانشگاه علوم‌ پزشکی اردبیل از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

از این رو ضمن تشکر صمیمانه از تمامی پرستاران، اعم از استخدامی، شرکتی، قراردادی و ۸۹ روزه، اطمینان خاطر می دهیم که همگام با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در برقراری ثبات شغلی این عزیزان که در روزهای دشوار بحران به یاری مردم شریف و نجیب شتافته اند نهایت تلاش خود را بکار خواهیم‌ گرفت.

از خداوند متعال برای همه پرستاران پرتلاش متعهد و اخلاق مدار کشور، آرزوی سلامتی و شادکامی و عاقبت بخیری می‌کنم و در برابر روح بلند شهدای عرصه سلامت سر تعظیم فرو‌د می آورم. تاریخ به رشادت و ‌صلابت و ایثار شما جان بر کفان عرصه دفاع از سلامت ملت گواه است. پایدار و برقرار باشید

دکتر شهرام حبیب زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل