جلسه بررسی نحوه اجرای طرح شهید سلیمانی در شهرستان کوثر با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان

۱۰ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۴ کد : ۱۳۷۰۶ اخبار اصلی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

صبح امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه ۹۹ دکتر حبیب زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با حضور در پایگاه شهید چمران شهرستان کوثر در جریان نحوه اجرای طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی قرار گرفت.

در این جلسه که فرماندار، فرمانده سپاه ناحیه، مدیر شبکه بهداشت و درمان و تنی چند از مسئولین شهرستان کوثر نیز حضور داشتند گزارشی از اقدامات انجام یافته در این طرح ارائه شد.

دکتر حبیب زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ضمن قدردانی از تیم های حمایتی و مراقبتی این طرح اظهار داشت: اقدامات انجام یافته در این طرح باعث کنترل بیماری در این شهرستان شده و باید با جدیت دنبال شود.

وی هشدار داد: هرگونه ساده انگاری بیماری و عدم رعایت دستورالعملها، برگزاری تجمعات و دورهمی ها و مراسمات مختلف می تواند باعث بدتر شدن وضعیت بیماری کرونا در استان شود.