برگزاری نشست قرارگاه کرونای استانی و طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در محل سپاه حضرت عباس (ع) استان / چهارشنبه ۲۴ دی ماه ۹۹

۲۵ دی ۱۳۹۹ | ۰۷:۳۴ کد : ۱۳۸۵۲ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۳۰۱
نشست قرارگاه کرونای استانی و طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور مهندس بهنامجو استاندار، سردار بابازاده فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان، دکتر حبیب زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، مدیر کل صدا و سیمای مرکز اردبیل و جمعی از مسئولین استانی و اعضای قرارگاه در محل سپاه استان و با شرکت ویدئوکنفرانسی فرمانداران، فرماندهان سپاه و مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ها در حال برگزاری است.
برگزاری نشست قرارگاه کرونای استانی و طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در  محل سپاه حضرت عباس (ع) استان / چهارشنبه ۲۴ دی ماه ۹۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

نشست قرارگاه کرونای استانی و طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور مهندس بهنامجو استاندار، سردار بابازاده فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان، دکتر حبیب زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، مدیر کل صدا و سیمای مرکز اردبیل و جمعی از مسئولین استانی و اعضای قرارگاه در محل سپاه استان و با شرکت ویدئوکنفرانسی فرمانداران، فرماندهان سپاه و مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار شد.

در این نشست، مهندس بهنامجو استاندار اردبیل با اشاره به اینکه از آغاز اجرای طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در سطح استان، ۳۴۱۶۱۵ خانوار متشکل از ۱۱۹۴۲۹۶ نفر از جمعیت استان غربالگری شده اند که ۹۴/۵ درصد جمعیت استان را شامل می شود، گفت: از تاریخ ۱۷ الی ۲۴ دی ماه تعداد ۲۱۷۶۹ نفر غربالگری شده که از این تعداد ۱۷۱ نفر مشکوک بودند. همچنین تعداد ۲۶۸۵ تست سریع کرونا و ۱۱۴۰ تست PCR انجام شده که در مجموع ۶۳۶ نفر مثبت کرونا تشخیص داده شدند. از ابتدای شروع طرح، تعداد ۱۱۷۴۷ مورد بسته های معیشتی و کمک های مومنانه و تعداد ۲۳۰۲۴۲ بسته بهداشتی توزیع شده است.

استاندار اردبیل از زحمات فرمانده سپاه استان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، بسیجیان و کارکنان دانشگاه قدردانی کرد.

دکتر حبیب زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز ضمن قدردانی از فرمانده سپاه استان و تلاش فرماندهان پایگاه ها و نواحی گفت: براساس بررسی های انجام شده توسط وزارت بهداشت، استان اردبیل بعنوان استان برتر پیشرو در اجرای طرح شهید سلیمانی شناخته شده است که این موفقیت، مرهون زحمات بسیجیان و همکاری مردم شریف استان می باشد.

وی افزود: در حال حاضر، رهگیری باید بطور جدی پیگیری شود بطوریکه به ازای هر فرد مثبت شناسایی شده، از ۱۰ نفر از افراد تماس نزدیک نیز جهت کنترل دقیق و شناسایی و اقدامات بعدی، تست گرفته شود.

دکتر حبیب زاده اجرای عملیات ضربتی در مناطقی که بصورت خوشه ای مبتلا هستند را بسیار مهم دانست و افزود: باید سیاستهای محدودیتی در این مناطق بشکل منطقه ای و محلی انجام گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تاکید کرد: باید با تلاش بی وقفه و همت سایر دستگاه های اجرایی و مردم، مانع بروز پیک چهارم بیماری در استان شده و این دستاورد بزرگ طرح شهید سلیمانی را ارزشمند بدانیم.

در این جلسه، تعدادی از اعضای قرارگاه و مسئولین شهرستانها، گزارشی از اقدامات و فعالیت های انجام شده را ارائه دادند.

آخرین ویرایش۲۵ دی ۱۳۹۹