دکتر حریرچی معاون کل و قائم مقام وزیر بهداشت در آئین کلنگ زنی بیمارستان ۲۵۸ تختخوابی خیر اردبیلی / با احداث این بیمارستان و بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی در اردبیل دیگر نیازی به مراجعه بیماران به سایر استانها نخواهد بود.

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۹ کد : ۱۴۱۶ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
تعداد بازدید:۱۲۷۸
دکتر حریرچی معاون کل و قائم وزیر بهداشت امروز با حضور در اردبیل کلنگ احداث بیمارستان ۲۵۸ تختخوابی اردبیل را که زمین ان توسط خیر بزرگوار سلامت حاج نجف زاده اهدا شده بود به زمین زد.
دکتر حریرچی معاون کل و قائم مقام وزیر بهداشت در آئین کلنگ زنی بیمارستان ۲۵۸ تختخوابی خیر اردبیلی / با احداث این بیمارستان و بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی در اردبیل دیگر نیازی به مراجعه بیماران به سایر استانها نخواهد بود.

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

در این مراسم دکتر حریرچی با تقدیر از تلاشهای مجمع خیرین سلامت استان اردبیل در جهت کمک به دانشگاه علوم پزشکی اردبیل جهت توسعه مراکز بهداشتی درمانی گفت: در راستای سیاستهای دولت تدبیر و امید و اجرای برنامه طرح تحول سلامت گامهای موثری از سال ۹۳ در جهت توسعه سیستم بهداشتی کشور برداشته شده است. و بسیاری از معضلات درمانی و بهداشتی کشور در قالب همین طرح برطرف شده است. اما به لحاظ کمبود اعتبارات دولتی در بخش بهداشت ودرمان کمک های خیرین سلامت راهگشای ارزشمندی برای حل بخشی از مشکلات بهداشتی درمانی کشور است و در این راستا ملاحظه می شود خیرین سلامت با اهدای بخشی از اموال خود به دانشگاههای علوم پزشکی کشور، دولت را در جهت توسعه و ابادانی کشور بویژه در زمینه بهداشت ودرمان مساعدت می کنند.

دکتر حریرچی افزود: اردبیل هم اینک دارای ۱۳۵۰ تخت درمانی فعال است و تا ۲ ماه آینده ۳۵۰ تخت جدید (۱۳۸ تخت در پارس اباد، ۹۶ تخت در تروما، ۳۲ تخت در کوثر، ۲۰ تخت در نیر) راه اندازی می شود و به مجموع تختهای درمانی استان اضافه می شود.

دکتر حریرچی ادامه داد: هم اینک برای راه اندازی یک تخت بیمارستانی بیش از ۵۰۰ میلیون تومان هزینه صرف می شود و برای احداث بیمارستان ۲۵۸ تختخوابی بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار لازم است که وزارت بهداشت آن را تقبل نموده است.

وی همچنین بیان کرد: جهت رفع مشکل فضای فیزیکی بیمارستانی و کمبود تخت در اردبیل احداث یک بیمارستان هزار تختخوابی مرجع در نظر گرفته شده است و مصوبه آن در دست وزارت بهداشت است و این بیمارستان قرار است به عنوان بیمارستان مرجع از سایر کشورها و سایر استانها بیمار نیز پذیرش نماید.

دکتر حریرچی اظهار امیدواری کرد با احداث دو بیمارستان ۲۵۸ تختخوابی و ۱۰۰۰ تختخوابی مرجع، بیماران اردبیلی جهت مداوا نیازمند عزیمت به سایر استانها و تهران نباشند و در داخل استان درمان شوند.

آخرین ویرایش۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶