مثبت شدن تست کرونای انگلیسی دو نفر دیگر در اردبیل

۳۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۷ کد : ۱۴۶۵۷ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر حبیب زاده رئیس دانشگاه دقایقی پیش در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار داشت: براساس آخرین نتایج مشخص شده توسط آزمایشگاه تشخیص کرونا، تست کرونای دو نفر دیگر در اردبیل، مثبت اعلام گردید.

وی گفت: در حال حاضر با ۱۰ مورد بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی در اردبیل و یک نفر در خلخال، جمعا ۱۱ نفر بدلیل این بیماری در استان شناسایی شده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تاکید کرد: از همه خانواده هایی که مسافر از استان خوزستان و استان های درگیر یا کشور عراق دارند یا افرادی در این دو منطقه کار می کنند و به استان خواهند آمد درخواست می کنیم به محض ورود این افراد به استان، به سامانه ۴۰۳۰ یا شماره تلفن مرکز مدیریت بیماریهای شهرستان اطلاع داده تا غربالگری و معاینه و تست انجام شود و در صورت ابتلای افراد، سریعا درمان یا ایزوله صورت گیرد تا مانع انتقال ویروس در خانواده گردد.