برگزاری مرحله استانی مسابقه بین المللی Miniature Talk در قطب شمال غرب کشور به میزبانی دفتر یوسرن (شبکه جهانی آموزش و پژوهش) دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۲۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۳:۵۹ کد : ۱۵۸۲۱ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، در این رویداد ۲۰ نفر از دانشجویان برجسته از دانشگاه های اردبیل، تبریز، زنجان و ارومیه در زمینه ارائه سخنرانی در مورد مطالب علمی روز جهان به زبان انگلیسی و فارسی به رقابت پرداختند. داوران این رویداد، دکتر مجتبی امانی، دکتر محسن سقا، دکتر محمد امانی، دکتر الهام صفرزاده و دکتر صدیف احدپور از اساتید دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و دانشگاه محقق اردبیلی بودند.

لازم به ذکر است این رویداد به همت دفتر یوسرن اردبیل و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در بستر مجازی اسکای روم به مدت سه ساعت برگزار شد.