تمدید رای گیری انتخابات سازمان نطام پزشکی /توضیحات ریاست دانشگاه.

۳۱ تیر ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۷ کد : ۱۶۴۵ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
توضیحات دکتر اخوان اکبری رئیس ستاد اجرائی انتخابات استان اردبیل متاسفانه با توجه به اشکالات و اختلالات بوجود آمده در رمزنگاری و فرایند انتخابات الکترونیک و جهت صیانت از آراء جامعه پزشکی ولغو رای دهی الکترونیکی رای گیری صرفاً حضوری انجام می گیرد.از کلیه اعضای محترم جامعه پزشکی درکلیه شهرستانهای استان که موفق به شرکت در انتخابات نظام پزشکی نشده اند دعوت می‌کنم در فرصت باقیمانده با حضور در محل اخذ رای در انتخابات شرکت نمایند.
تمدید رای گیری انتخابات سازمان نطام پزشکی  /توضیحات ریاست دانشگاه.

به گزارش روابط عمومی خبرنگار وبدا:

آخرین ویرایش۳۱ تیر ۱۳۹۶