تزریق دوز دوم واکسن ایرانی ضد کرونا به نماینده ولی فقیه در استان اردبیل

۲۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۶:۵۸ کد : ۱۶۵۹۳ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، صبح امروز جمعه ۲۹ مرداد ماه ۱۴۰۰ دوز دوم واکسن ایرانی ضد کرونای کووایران برکت به نماینده ولی فقیه در استان اردبیل تزریق شد. در ادامه آیت الله عاملی از مرکز تجمیعی واکسیناسیون مصلای اردبیل بازدید و در جریان فعالیت این مرکز قرار گرفت. در این بازدید که دکتر حبیب زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، مدیر روابط عمومی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان نیز حضور داشتند امام جمعه اردبیل از تلاش های سازمانهای مرتبط در راه اندازی این مرکز قدردانی کرد.
تزریق دوز دوم واکسن ایرانی ضد کرونا به نماینده ولی فقیه در استان اردبیل

آخرین ویرایش۲۹ مرداد ۱۴۰۰