حضور مقام عالی وزارت بهداشت در نشست هئیت رئیسه دانشگاه

۰۸ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۳ کد : ۱۶۹۱ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
تعداد بازدید:۸۰۶
دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور ساعت ۱۱ شب مورخه ۴ مرداد در اردبیل جهت بررسی مسائل و مشکلات دانشگاه در جلسه هئیت رئیسه دانشگاه حضور یافته به مسائل مطروحه اعضاء هیئت رئیسه و اعضای هیئت علمی پاسخ دادند.
حضور مقام عالی وزارت بهداشت در نشست هئیت رئیسه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

در این نشست: دکتر اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ضمن تقدیر از حضور مقام عالی وزارت در اردبیل به جهت افتتاح ۳۳ پروژه بهداشتی درمانی به بررسی وضعیت درمانی استان در ۴ ساله اخیر پرداخت و گفت: استان اردبیل با جمعیتی حدود ۱.۲۷۰.۰۰۰ نفر با جاذبه های گردشگری و طبیعی و تاریخی یکی از شهرهای توریستی کشور محسوب می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: یکی از قابلیتهای استان توسعه گردشگری سلامت است که بدین لحاظ نگاه ویژه دولت به این استان می تواند کارگشای این موضوع باشد.

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سال ۱۳۷۲ تاسیس شده است و هم اکنون با ۷۵۰۰ نفر پرسنل با شش معاونت و ۱۴ بیمارستان و ۱۰ دانشکده و ۲۳۱ هیئت علمی در ۴۳ رشته تحصیلی با وجود ۳۲۰۰ دانشجو در خدمت حوزه سلامت و آموزش استان قرار دارد.

دکتر اخوان اکبری گفت: دانشگاه علوم پزشکی اردبیل دارای ۵ رشته تحصیلی دستیاری (داخلی، جراحی، کودکان و زنان و زایمان و بیهوشی) و ۲ مرکز آموزش سلامت در شهرستان مشگین شهر و پارس آباد است.

دکتر اخوان اکبری افزود: مرکز تروما و سوختگی و سوانح اردبیل تاکنون با پیشرفت ۸۵ درصدی در حال تکمیل است و با تخصیص اعتبار ۲۰ میلیارد تومان دیگر تا دهه فجر سال جاری به بهره برداری می رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: تعداد تختهای مصوب دانشگاه ۲۰۰۷ تخت تا سال ۹۲ بود که تا سال ۹۶ به ۳۳۲۸ تخت رسیده است. همچنین تخت فعال استان ۱۵۷۳ تخت تا سال ۹۲ بوده که اکنون به ۱۸۷۲ تخت رسیده است ضمن اینکه در حال حاضر استان اردبیل ۷۲ تخت ویژه دارد و با ۱۱۰ تخت دیالیزی ادامه فعالیت می دهد.

وی بیان کرد: آنژیوگرافی دوم برای بیمارستان امام یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و لازم است برای خرید و راه اندازی آن اعتبار لازم توسط وزارت به دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تخصیص داده شود.

دکتر اخوان اکبری تصریح نمود: دستگاه MRI برای شهرستان پارس آباد مصوب شده است و با بخش خصوصی رایزنی لازم صورت پذیرفته است که نسبت به راه اندازی بخش خصوصی MRI در پارس اباد اقدام شود.

وی افزود: طب هسته ای دولتی در اردبیل وجود ندارد و دانشگاه در این راستا برنامه ریزی کرده تا با جذب اعتبار لازم این بخش را راه اندازی نماید.

دکتر اخوان اکبری به افزایش تعداد کلینیک های ویژه دانشگاه در نقاط مختلف استان اشاره کرد و گفت: تا سال ۹۲ یک کلینیک ویژه در استان داشتیم اما هم اینک ۱۷ کلینیک ویژه تخصصی در سراسر استان فعال است و روزانه شاهد ویزیت حجم گسترده بیماران با هزینه ای تقریباً نزدیک رایگان هستیم.

رئیس دانشگاه ادامه داد: تعداد ۱۷ آمبولانس مجهز در ۴ سال اخیر به ناوگان اورژآنس شهری و جاده ای دانشگاه اضافه و۴۰ آمبولانس جدید نیز جایگزین آمبولانس های فرسوده شده است.

وی همچنین گفت: آمبولانس هوایی در استان راه اندازی شده است اما یک دستگاه بالگرد که به این امر اختصاص یافته است کارایی چندانی ندارد و اغلب جهت تعمیر غیر فعال است و بدین لحاظ تقاضای تخصیص بالگرد نو را داریم.

دکتر اخوان اکبری به مطالبات بیمه ای دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه ۲۲۰ میلیارد تومان تا سال ۹۶ از بیمه ها مطالبه دارد که تاکنون جهت پرداخت آن اقدامی صورت نپذیرفته است و ولی کماکان دانشگاه اقدامات درمانی خود را با همان کیفیت قبلی انجام می دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: به لحاظ فرسوده بودن بیمارستان های اردبیل و کمبود فضای فیزیکی مناسب درمانی، ایجاد بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی اردبیل یک ضرورت است که خوشبختانه وزیر محترم بهداشت با احداث آن موافقت نموده در حال حاضر پیگیر تخصیص اعتبار هستیم و از مقام عالی وزارت در این خصوص تقاضای پییگری جدی موضوع را داریم.

در ادامه جلسه اعضای هئیت رئیسه و اعضای هیئت علمی مسائل و مشکلات مربوط به سیستم آموزشی و پژوهشی را بازگو کردند و مقام عالی وزارت به موارد گفته شده پاسخ دادند و قول مساعدی جهت پیگیریهای بعدی و رفع موانع دادند.

آخرین ویرایش۰۸ مرداد ۱۳۹۶