کشف ۲ انبار بزرگ داروهای احتکار شده توسط سازمان اطلاعات سپاه استان اردبیل

۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۷ کد : ۱۶۹۴۷ اخبار دانشگاه
دو انبار بزرگ داروهای احتکار شده، کمیاب و تاریخ گذشته توسط اطلاعات سپاه استان اردبیل کشف و ضبط شد.
کشف ۲ انبار بزرگ داروهای احتکار شده توسط سازمان اطلاعات سپاه استان اردبیل

سازمان اطلاعات سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: طی رصد پاسداران گمنام امام زمان(عج)، دو انبار بزرگ داروهای احتکار شده کشف و ضبط شد.

این کشفیات شامل هزاران قلم داروی بیماری‌های خاص، داروهای کمیاب و تاریخ گذشته، انواع انسولین‌های قلمی، آمپول‌های سینال اف ۴۵۰ و ۷۵(استفاده در درمان ناباروری)، قرص تگرتول ۲۰۰، اسپری اسپیریوا، انواع مکمل‌های دارویی و انواع آنتی بیوتیک‌ها بود.

در این عملیات که با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل انجام شد ارزش داروهای کشف شده حدود ۲۰میلیارد ریال برآورد شده و در همین راستا انبارهای شناسایی شده پلمب و پرونده جهت طی مراحل قضایی به مراجع ذیربط ارجاع شد.

مردم عزیز با مشاهده هرگونه احتکار، قاچاق و مسائل امنیتی می‌توانند با تلفن شبانه‌روزی ۱۱۴ تماس گرفته و گزارش دهند.

آخرین ویرایش۲۴ شهریور ۱۴۰۰