راهیابی ۳ اثر از دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مرحله نهایی بخش هنرهای تجسمی جشنواره سیمرغ

۲۴ مهر ۱۴۰۰ | ۰۷:۳۵ کد : ۱۷۲۹۷ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی  اردبیل،

هیئت داوران بخش هنرهای تجسمی یازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، اسامی برگزیدگان این بخش را اعلام کرد. بدین ترتیب  ۱۸ داور در ۱۰ رشته و ۹ زمینه، بخش هنرهای تجسمی جشنواره بین‌المللی "سیمرغ" را داوری کردند.

۲۸۱۷۰ اثر در بخش هنرهای تجسمی رسیده به دبیرخانه یازدهمین جشنواره سیمرغ در بخش‌های آزاد، ملی و بین‌الملل با یکدیگر رقابت داشتند.

گفتنی است از دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر آرزو مؤمنی و محمدحسام امینی نسب در رشته خوشنویسی نستعلیق و حسین فریدون زاده در رشته خوشنویسی نقاشی خط جزء ۱۰ نفر برتر این جشنواره شده و به مرحله نهایی راه پیدا کردند.