بمناسبت روز غذا صورت گرفت؛

بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از کارخانه آب معدنی واتا به عنوان واحد موفق و نمونه

۲۶ مهر ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۷ کد : ۱۷۳۲۱ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۶۷۳
بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از کارخانه آب معدنی واتا به عنوان واحد موفق و نمونه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، بمناسبت روز جهانی غذا، دکتر محسن ارزنلو معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به همراه کارشناسان حوزه غذا با حضور در کارخانه تولید آب معدنی واتا که یکی از کارخانجات موفق و استاندار در حوزه تولید مواد آشامیدنی هست ضمن تقدیر از دست اندرکاران کارخانه به لحاظ تلاش وافر در جهت سالم سازی تولید گفت: تلاش در جهت تولید مواد غذایی سالم و بهداشتی وظیفه همگانی هست و جامعه سالم با افراد سالم در صورتی محقق خواهد بود که دسترسی آسان به غذای سالم داشته باشد هر چند که سایر مقولات ورزشی و دیگر مولفه های سلامت نیز بر این امر دخیل هست.

دکتر ارزنلو ادامه داد: همه ساله در روز شانزدهم اکتبر (روز تاسیس سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در سال ۱۹۴۵) روز جهانی غذا، برگزار می گردد. این روز در حقیقت، روزی برای اقدام علیه گرسنگی است و هنگامی که از گرسنگی سخن می گوییم باید گرسنگی را با تمام اشکال آن در نظر داشته باشیم.

وی تصریح کرد: از مهم ترین مسائلی که در جامعه از حساسیت زیادی برخوردار است مساله اطمینان از سلامت محصولات غذایی هست و در این راستا بهبود وضعیت برچسب گذاری محصولات غذایی به نحوی که برای عموم جامعه قابل درک باشد از اقدامات ارزشمندی هست که به مدد همکاریهای مناسب  کارشناسان حوزه مواد غذایی معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در حال انجام هست.

دکتر ارزنلو عنوان داشت: مواد غذایی تولیدی استان اردبیل بخاطر پیگیریهای شبانه روزی کارشناسان و بازدیدهای مکرر از کارخانجات و آموزشهای صحیح به مسئولان فنی جزو بهترین و با کیفیت ترین محصولات تولیدی کشور است.

معاون غذا و دارو دانشگاه با تقدیر از فعالان عرصه مواد غذایی که در تولید غذای سالم کوشش می‌کنند ابراز داشت: جهت داشتن جامعه ای سالم و عاری از بیماری می بایست مواد غذایی سالم در دسترس عموم مردم قرار گیرد.

دکتر محسن ارزنلو همچنین به سیاست ابلاغی جدید وزارت بهداشت در حوزه پخش و توزیع مواد غذایی اشاره کرد و گفت: همانگونه که نظارت کافی بر عملکرد و تولید واحدهای تولیدی توسط کارشناسان معاونت غذا صورت می‌گیرد سیاست بر این هست که جهت رصد پخش و توزیع بهداشتی و سالم مواد غذایی تولیدی کارخانجات، مطابق ضوابط اعلامی وزارت بهداشت کنترل‌های لازم صورت بگیرد و در این صورت امکان تقلب در اجناس بسیار پایین خواهد آمد.

 

آخرین ویرایش۲۶ مهر ۱۴۰۰