نتایج سفر وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به استان اردبیل
به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وبدا:
دکتر اخوان اکبری رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در این خصوص گفت:
حضور مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان ولایتمدار و دارالارشاد اردبیل فرصت مغتنمی بود تا از ثمرات و برکارت این سفر، مردم استان بهره مند شوند. امکانات ارزشمندی در حوزه سلامت استان با حضور دکتر هاشمی به مرحله بهره برداری رسید که می تواند بستر لازم را برای خدمت رسانی به مردم استان فراهم سازد.
بهره برداری از ۳۳ پروژه بهداشتی درمانی با هزینه کرد مبلغ ۵۷ میلیارد تومان، قطعاً در توسعه کمی و کیفی خدمات درمانی استان نقش به سزایی را ایفا خواهد کرد. هر چند اردبیل با وجود سه بیمارستان مستهلک از لحاظ فضای فیزیکی درمانی در تنگنای شدید قرار دارد اما با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و اجرایی شدن برنامه طرح تحول نظام سلامت، اقدامات بی نظیری درجهت ارتقای هتلینگ بیمارستان، نوسازی تجهیزات، راه اندازی بلوک های زایمانی، راه اندازی کلینیک های تخصصی ویژه، راه اندازی دو بیمارستان کوچک در شهرهای مختلف استان، راه اندازی پایگاه های اورژانس و بسیاری از اقدامات درمانی صورت گرفته است که همگی نشانگر همت وعزم دولت یازدهم در بهبود وضعیت درمانی استان اردبیل است لکن کمبود های حوزه سلامت همچنان وجود دارد وتا وضعیت ایده آل فاصله زیادی داریم.
دکتر اخوان اکبری افزود: خداوند منان را شاکر هستیم به مدد الهی و با زحمات وتلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل رضایتمندی بالایی را درارایه خدمات درمانی در بیمارستانهای دولتی استان بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت کسب کردیم بطوریکه بر اساس نظر سنجیها بیش از ۹۱ درصد رضایتمندی حاصل شده است و این رضایت، مهر تاییدی از طرف مردم شریف استان برتحول سلامت و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در این راستا است.
وی تاکید کرد: سفر دکتر قاضی زاده هاشمی مقام عالی وزارت بهداشت دست آوردهای ارزشمندی را برای استان به همراه داشت بطوریکه ۳۳ پروژه بهداشتی درمانی به شرح زیرافتتاح و به بهره برداری رسید که مجموع اعتبارات هزینه شده برای تکمیل و راه اندازی آنها بالغ بر ۵۷ میلیارد تومان بوده است.
۱. افتتاح داروخانه دانشکده داروسازی اردبیل
۲. راه اندازی وبهره برداری مرکز ناباروری اردبیل
۳. راه اندازی مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه
۴. افتتاح کلینیک ویژه تخصصی امام علی (ع) کارشناسان اردبیل
۵. افتتاح بلوک زایمانی بیمارستان علوی اردبیل
۶. بهره برداری از دستگاه رادیوتراپی و شیمی درمانی بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل
۷. تکمیل و راه اندازی ساختمان و پد بالگرد هوایی دانشگاه
۸. راه اندازی پایگاه اورژانس شهری اردبیل
۹. راه اندازی ۶ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شهرستان اردبیل
۱۰. راه اندازی یک مرکز خدمات جامع سلامت شهری اردبیل
۱۱. کلنگ زنی مرکز آموزش بهورزی شهرستان پارس آباد
۱۲. افتتاح کلینک تخصصی بیمارستان امام خمینی (ره) پارس آباد
۱۳. راه اندازی مرکز جامع سلامت روستای اجیرلوپارس آباد
۱۴. افتتاح بلوک زایمانی بیمارستان امام خمینی (ره) بیله سوار
۱۵. افتتاح بلوک زایمانی بیمارستان ولی عصر (ع) مشگین شهر
۱۶. افتتاح کلینیک ویژه تخصصی بیمارستان ولی عصر (ع) مشگین شهر
۱۷. افتتاح مرکزخدمات جامع سلامت احمد آباد مشگین شهر
۱۸. افتتاح بلوک زایمانی بیمارستان امام خمینی (ره) خلخال
۱۹. افتتاح کلینیک ویژه تخصصی بیمارستان امام خمینی (ره) خلخال
۲۰. راه اندازی پایگاه جاده ای مجره خلخال
۲۱. افتتاح بلوک زایمانی بیمارستان ولایت گرمی
۲۲. راه اندازی پایگاه جاده ای زهرا کندی گرمی با یک دستگاه آمبولانس
۲۳. افتتاح مرکز بهداشتی درمانی اظماره گرمی
۲۴. افتتاح بیمارستان ۳۲ تختخوابی کوثر
۲۵. افتتاح وراه اندازی بخش توسعه یافته بیمارستان ۲۲ تختخوابی شهرستان نمین
۲۶. افتتاح کلینیک ویژه تخصصی شهرستان نمین.
وزیر محترم بهداشت ازمرکز در حال احداث و ناتمام تروما وسوختگی بیمارستان امام خمینی ره اردبیل وهمچنین بیمارستان ۱۰۰ ساله فاطمی بازدیدهایی بعمل آوردند وطی مصاحبه با اصحاب رسانه استان اظهار داشت به لحاظ فرسوده و کهنه بودن بیمارستانهای اردبیل وجود یک بیمارستان آموزشی درمانی مجهز ۱۰۰۰ تختخوابی در اردبیل یک امر ضروری است ومجوز احداث این بیمارستان توسط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به وزارت مطرح شده است ومقام عالی وزارت موافقت اولیه جهت ساخت این بیمارستان را صادر نموده و جهت تامین اعتبار ومجوزهای بعدی ازسازمان مدیریت برنامه و بودجه کشور در حال پیگیری میباشند. لازم است در ادامه پیگیریهای بعدی مسئولین استان، نمایندگان مردم شریف در شهرستانها توجه ویژه ای را در تحقق پروژه حیاتی و مهم حوزه سلامت استان مبذول نمایند.
نتایج دیگر سفروزیر محترم بهداشت ودرمان به استان اردبیل
۱. جهت تکمیل پروژه ترومای بیمارستان امام خمینی ره اردبیل مبلغ ۱۵ میلیارد تومان توسط وزیر بهداشت اختصاص یافت که در صورت تخصیص به موقع، تا دهه فجر امسال ساختمان تروما به مرحله تکمیل و بهره برداری خواهد رسید.
۲. درخواست بعدی دانشگاه تامین دستگاه آنژیوگرافی دوم دربیمارستان امام خمینی ره اردبیل بود که بنا به نیاز ضروری وزیر بهداشت دستور موافق صادر کرد.
۳. مقرر شد متمم تفاهم نامه های احداث واحدهای بهداشتی در استان به امضاء وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برسد.
۴. درخواست خرید و تحویل دستگاه سی تی آنژی و۶۴ اسلایس که در حال حاضر استان اردبیل فاقد این دستگاه تشخیصی درمانی است و برای رفع نیاز بیماران به سایر استانها و تهران مراجعه می کنند در این خصوص نیز دستور اقدام صادر گردید.
۵- تامین اعتبار مورد نیاز جهت احداث خوابگاه ۴۰۰ نفره که در حال حاضر از خوابگاههای استیجاری استفاده می شود و دستور مساعدت مقام عالی وزارت در این رابطه نیز صادر شد.
۶- درخواست مجوز جذب ۳۰ نفر هیات علمی در رشته های مختلف و مورد نیاز دانشگاه
۷- صدور مجوز استخدام پیمانی در رشته های اداری، مالی و آموزش
۸- تخصیص اعتبار ۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۴۰ ریال جهت تهیه تجهیزات آموزشی و ایجاد آزمایشگاههای دانشکده ها از دیگر موارد درخواستی دانشگاه بود که وزیر محترم بهداشت دستورات لازم را صادرکردند ودانشگاه از الان پیگیر تحقق مطالبات استان می باشد.