ارزشیابی کیفی مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۱۰ آبان ۱۴۰۰ | ۰۷:۳۱ کد : ۱۷۴۳۱ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، این ارزشیابی در تاریخ ۹ آبان ۱۴۰۰ با حضور اساتید و ناظرانی از دانشگاه های علوم پزشکی شاهرود و تبریز و تهران و همچنین کارشناسان وزارتی به صورت آنلاین برگزار شد.

دکتر حامد زندیان رئیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه با اعلام این خبر گفت: پیرو سیاست جدید معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در خصوص هدفمندسازی فعالیت های مراکز تحقیقات کشور، ارزشیابی کیفی مراکز تحقیقات کشور با بررسی مراکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت آغاز شده است.

وی اظهارداشت: در قالب ارزشیابی کیفی مراکز از منظر محورهای رهبری، ساختاری، محصولات تحقیق و حیطه اثرگذاری مورد بررسی و ارزشیابی قرار می گیرند و نقاط قوت و نقاط قابل اصلاح به مراکز ابلاغ می گردد.

دکتر زندیان افزود: خوشبختانه جلسه ارزیابی مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه به صورت موفق برگزار و این مرکز در ابعاد و محورهای فوق الذکر توانست به صورت موفق با توجه به عملکرد سال های اخیر ظاهر گردد.

آخرین ویرایش۱۰ آبان ۱۴۰۰