افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

۱۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۶ کد : ۱۷۵۴۶ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر سعید صادقیه اهری معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به برگزاری سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور اظهار داشت: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل همانند سالهای قبل موفق به افتخارآفرینی و کسب مقام های برتر شدند.

وی افزود: سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در ۶ حیطه علمی از ۱۱ الی ۱۳ آبان ماه در تهران برگزار شد و دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در جمع ۱۰ دانشگاه برتر کشور دارنده مدال یا دیپلم افتخار قرار گرفت.

معاون آموزشی دانشگاه تصریح کرد: در این المپیاد، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل موفق به کسب یک مدال طلا، یک مدال نقره، دو مدال برنز و ۵ دیپلم افتخار شدند.