جوابیه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در خصوص پاداش خدمت بازنشستگان دانشگاه

۲۸ آذر ۱۴۰۰ | ۰۷:۰۹ کد : ۱۷۹۹۹ اخبار دانشگاه

مسئول محترم کانال صدای مردم اردبیل

سلام علیکم

پیرو درج پیام یکی از مخاطبان عزیز به استحضار می رساند که پاداش خدمت بازنشستگان سال ۹۹ دانشگاه از طرف سازمان برنامه و بودجه کشور، سه ماه قبل به خزانه کشور طبق لیست ارسالی دانشگاه تخصیص یافته است، اما سازمان خزانه کشور بعلت نبود نقدینگی لازم برای بازنشستگان علوم پزشکی کل کشور از دو ماه قبل مقرر نموده که لیست بازنشستگان را به ترتیب تاریخ بازنشستگی هر ماه به تعداد ۲۰ نفر بصورت متمرکز به حساب شخصی افراد واریز نماید.

در طول سال ۹۹ تعداد ۱۲۵ نفر بازنشسته شده اند که در مهرماه ۲۶ نفر و در آبان ماه ۲۲ نفر پرداخت گردیده است. در آذر ماه نیز تعداد ۲۲ نفر بترتیب تاریخ بازنشستگی همزمان با پرداخت حقوق واریز خواهد شد و مابقی افراد به تعداد ۵۵ نفر نیز طبق همین روال خزانه کشور در ماههای آتی تسویه خواهند گردید.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل