برگزاری دومین کارگروه توسعه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و تجلیل از کارکنان فعال در جشنواره شهید رجایی

۲۸ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۵ کد : ۱۸۰۰۴ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، در این جلسه که قبل ازظهر امروز یکشنبه ۲۸ آذرماه ۱۴۰۰ در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد دکتر داود ادهم معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از تلاش و همکاری تمامی معاونت‌ها، مدیران و کارشناسان فعال در برنامه شهید رجایی به خصوص مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری که متولی برنامه می‌باشد قدردانی و نسبت به حفظ جایگاه نخست در سال ۱۴۰۰ تاکید کرد.

خانم صادقه حسین زاده مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه نیز در خصوص ارزیابی عملکرد دانشگاه در دو بعد شاخص‌های عمومی و اختصاصی در قالب جشنواره شهید رجایی و کسب رتبه نخست در بین ۵۱ دستگاه اجرایی استان و دانشگاههای علوم پزشکی کشور، گزارشی ارائه داد.

در این جلسه از معاونان، مدیران و کارشناسان فعال در برنامه ارزیابی عملکرد دانشگاه (جشنواره شهید رجایی) با اهدای لوح سپاس تقدیر بعمل آمد.