مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: مراقب نمک پنهان در فست فودها باشیم

۱۲ دی ۱۴۰۰ | ۰۷:۱۷ کد : ۱۸۲۱۲ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۲۳۵

تغذیه صحیح نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.

نحوه تغذیه قبل و بعد از تزریق واکسن اهمیت دارد تا بدن پاسخ مناسب تری به واکسن دهد.

پاسخ مناسب بدن به واکسن، وابسته به عملکرد مناسب سیستم ایمنی بدن است.

موقع واکسیناسیون ناشتا نباشید، زیرا ناشتایی موقع واکسیناسیون در برخی افراد منجر به افت فشار خون می ‌شود.

در یک برنامه غذایی صحیح باید روزانه بین ۶ تا ۸ لیوان آب و مایعات مصرف کرد.

نوشیدن آب و مایعات قبل و بعد از واکسیناسیون سبب بهبود عملکرد سیستم ایمنی می‌ شود.

مصرف زیاد مواد قندی از جمله نوشابه‌ ها و شیرینی ها می تواند سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن شود.

روزانه بیش از ۲ برابر مقدار توصیه شده نمک مصرف می ‌کنیم، میزان مجاز روزانه مصرف روزانه نمک، به طور متوسط ۵ گرم است.

افراط در مصرف غذاهای چرب و پر ادویه که معمولا هضم سنگینی دارند و حاوی اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای ترانس هستند، عاملی برای تضعیف سیستم ایمنی است.

باید با رعایت تعادل و تنوع غذایی، وزن بدن را کنترل کنیم.

۵۰ درصد مردم تحرک بدنی کافی ندارند.
 
هر فرد باید به مدت ۵ روز در هفته ۳۰ دقیقه پیاده روی تند داشته باشد.

صنایع غذایی نقش مهمی در بازنگری استاندارد قند و نمک و چربی دارند.

با همکاری سازمان ملی استاندارد میزان قند و نمک حدود ۴۰ محصول غذایی پرمصرف بازنگری شده و کاهش یافته است.
 
کاهش میزان نمک در نان

 مطالعات نشان می دهد که مردم به طور متوسط روزانه ۳۰۰ گرم نان مصرف می‌ کنند و میزان نمک در آن حدود ۲.۳ درصد بود که با روزی ۳۰۰ گرم مصرف نان حدود ۶ گرم نمک فقط از طریق نان وارد بدن می ‌شد و اکنون با استانداردسازی‌ های صورت گرفته، این عدد به کمتر از یک درصد رسیده است.

از نان های سبوسدار استفاده کنید.

حضور کمرنگ شیر و گوشت در سفره دهک های پایین درآمدی

برگزاری برنامه بسیج ملی تغذیه سالم از ۱۵ تا ۳۰ دی ماه به مدت دو هفته در سطح کشور

ارائه رایگان مکمل های غذایی و شناسایی کودکان و مادران باردار نیازمند

 

آخرین ویرایش۱۲ دی ۱۴۰۰