فناور و سازنده اردبیلی واکسن برکت: در مقایسه با واکسنهای خارجی، واکسن برکت اثربخشی بالاتری در مقابل اومیکرون دارد

۰۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۳ کد : ۱۸۵۳۱ اخبار دانشگاه

دکتر اصغر عبدلی:

واکسن به محض تزریق در نوبت اول، سیستم ایمنی را تحریک کرده و برای تقویت نیاز به تزریق دوز دوم است و با توجه به واریانت های نگران کننده کرونا از جمله اُمیکرون و برای مقابله به این سویه ها و داشتن حداکثر سیستم ایمنی، دوز سوم باید تزریق شده تا سیستم ایمنی در مقابل این بیماری تقویت شود.

اگر در کشور ما میزان تزریق دوز سوم بالاتر باشد پاندمی کرونا رابه راحتی سپری کرده و حاشیه امنیت ایمنی بدن افزایش می یابد.

براساس مطالعه ای که بر روی ۳۰۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده و مقاله آن نیز به چاپ رسید واکسن برکت در مقایسه به واکسنهایی مثل اسپوتنیک، آسترازنکا و سینوفارم اثربخشی بالاتری دارد.

تمامی واکسن های داخلی جزو ایمن ترین و بی خطرترین واکسن ها هستند و همچنان توصیه می کنیم اولین واکسن، بهترین واکسن است.