پلمب یک آرایشگاه زنانه در مشگین شهر

۰۷ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۷:۳۵ کد : ۱۸۵۴۰ اخبار دانشگاه
پلمب یک آرایشگاه زنانه در مشگین شهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، طی بازدیدهای کارشناسان نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان مشگین شهر، یک آرایشگاه زنانه که بصورت غیرمجاز در زمینه پوست و مو فعالیت می‌کرد، شناسایی و با همکاری اداره اماکن نیروی انتظامی، پلمب و پرونده فرد متخلف به مراجع قضایی ارجاع شد.

گفتنی است کاشت مو صرفا در درمانگاه های تخصصی پوست و مراکز جراحی محدود و بیمارستان های دارای بخش مذکور قابل انجام بوده و کاشت در اماکن غیراستاندار، تخلف محسوب می گردد.

در شهرستان مشگین شهر هیچگونه مرکز یا کلینیکی تحت عنوان پوست، مو و زیبایی دارای مجوز رسمی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وجود ندارد.

از عموم هم استانی های عزیز درخواست می شود ضمن خودداری از مراجعه به واحدها و موسسات غیرمجاز درمانی، هرگونه تخلف مربوط به حوزه درمانی یا دخالت غیرمجاز افراد فاقد صلاحیت در امر درمانهای پزشکی و دندانپزشکی را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت اطلاع یا به اداره نظارت بر درمان دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها گزارش نمایند.

آخرین ویرایش۰۷ بهمن ۱۴۰۰