پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مناسبت ایام ا... دهه فجر و سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران

۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۳ کد : ۱۸۶۳۲ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

طلیعه فجر یادآور رشادت ها و دلیر مردی های شجاع مردم ایران در برابر استبداد رژیم ستمشاهی بر همگان مبارک باد.

امام راحل (ره) انقلاب اسلامی را «معجزه قرن» یاد کردند و همین کلمات برای توصیف عظمت و بزرگی این انقلاب کفایت می‌کند. به راستی که ملت غیور ایران اسلامی طی این چهل و سه سال عمر پر بار و با عظمت انقلاب اسلامی، علیرغم انواع تهدیدها و تحریم ها با تمام توان خود در برابر زورگویی های حکومت های جبّار و مستکبر از آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع نموده و خواهند نمود.

بدون شک رهنمودهای بی بدیل رهبر فرزانه انقلاب در همه مراحل و بحران ها و همچنین تلاشهای دولت مردمی، قدرت و عظمت ایران و ایرانیان را بیش از بیش به جهانیان نشان داده و مردم نیز در این میان نقش اصلی و تعیین کننده را بر عهده داشتند.

اینجانب به سهم خود این ایام شکوهمند و افتخار آفرین را به دانشجویان، دانشگاهیان، مردم غیور ایران و بویژه مردم ولایت مدار استان اردبیل تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکتر علی محمدیان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل